skip to content

Omul de la capatul firului

Omul de la capatul firului von Rodica Ojog-Brasoveanu

Preis pro Stück:
Lei 40 / € 13,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 232 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Nemira
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064306029
Auflage / Bände: ed. 2020

AL DOILEA ROMAN DIN SERIA MINERVA TUTOVAN
Minerva Tutovan, dusman de temut al raufacatorilor, unul dintre cele mai reusite personaje ale Rodicai Ojog-Brasoveanu, reintra in actiune!
O retea de falsificatori de diplome de inginer nu pare o afacere foarte periculoasa – pana cand trei persoane care apeleaza la aceste servicii sunt ucise in chip misterios.
Creierul intregii operatiuni dirijeaza totul prin telefon si pare sa fie mereu cu un pas inaintea Minervei Tutovan.
O pasionanta poveste despre spionaj si contraspionaj, plasata in Bucurestiul anilor '70.
„Ori laie, ori balaie exista doar la coafor. In viata, lucrurile sunt policrome..."
Rodica Ojog-Brasoveanu
„Arunca o privire intamplatoare in vitrina unei cofetarii. Mormane de dulciuri in culcusuri de staniol, cu panglici savant involte, cutii de bomboane cu festoane de hartie dantelata, intime ca un fragment de jupon. Inregistrari abstracte, absurde, care nu se inscriau in circuitul starii sale de spirit. Se mira ca le percepe, ca si cum orice imagine straina de ceea ce avea sa i se intample era fara noima, nu putea, nu trebuia sa existe.
Mergea izbindu-se de trecatori, de calatorii coborati in statie. Oamenii se intorceau surprinsi. Pierduse eschiva aceea reflexa a umerilor care evita obstacolele, care se scuza.
Traversa piata si, dupa cateva manevre, verificandu-si mereu spatele, ajunse in Calea Rahovei. O silueta se desprinse din apropierea restaurantului Cluj si pentru o fractiune de secunda Pascu ii intalni ochii. Avu impresia absurda ca celalalt il astepta, ca sesizeaza o umbra de recunostinta, un licar particular al expresiei. Ii auzea pasii in spate si dupa cativa metri avu certitudinea ca este urmarit."

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: