skip to content

Stilet cu sampanie

Stilet cu sampanie von Rodica Ojog-Brasoveanu

Preis pro Stück:
Lei 40 / € 13,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 256 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Nemira
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064308948

In dimineata zilei de 1 ianuarie, inginerul Dan Manu e gasit langa rafturile bibliotecii, cu un cutit infipt intre omoplati.
Pentru a rezolva crima, Minerva Tutovan trebuie sa navigheze printre cei apropiati victimei, toti cu vieti complicate si cateva secrete surprinzatoare: Cora Manu, sotia serafica, batranul si avarul Jack, tanarul escroc Titel, Georgeta, gospodina prostanaca, eternul indragostit Mihai si restul.
Ce scena mai potrivita pentru a investiga o crima decat microuniversul unei gospodarii in care toate problemele se baga sub pres?
„Ori laie, ori balaie exista doar la coafor. In viata, lucrurile sunt policrome..."
Rodica Ojog-Brasoveanu
„Ce ras are barbatul asta! Clocotesc in el atata pofta de viata, atata robustete, atata lumina! Ma intrebam azi-noapte daca Serbanescu ar putea ucide. Iar de dimineata, cand isi prepara micul dejun, incercam sa-i vad palmele. Eu le am scurte, cu muchia exterioara bombata. Maini de tip mercurian, maini capabile sa omoare.
De cateva zile dorm prost, gandurile cele mai bizare imi atata insomniile. Mi s-a nazarit deodata ca nu sunt singura care doreste moartea lui Dan. Si n-as suporta sa mi-o ia altcineva inainte. Ar insemna ca totul a fost zadarnic.
Cine ar putea s-o faca? Jack, Titi, Toni? M-am oprit la Serbanescu. Nu pentru ca ar avea o autentica vocatie criminala, ci din cauza eventualului mobil. O iubeste pe Cora. O iubeste cum nu multor femei le-a fost dat sa fie iubite. E de ajuns sa te uiti la el ca sa-ti dai seama ca ar fi in stare sa sarute si urma pasilor ei."

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: