skip to content

Cadranul banilor

Cadranul banilor von Robert T. Kiyosaki
Ghidul tatalui bogat pentru libertate financiara

Preis pro Stück:
Lei 60 / € 20,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 336 S.; Broschiert
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064401830
Auflage / Bände: ed. a 3.a

Cadranul BANILOR iti dezvaluie de ce unii castiga mai mult muncind mai putin, platesc taxe mai mici si invata sa fie liberi din punct de vedere financiar.
Te-ai intrebat vreodata:
De ce unii investitori obtin profit cu un risc mai mic, in timp ce majoritatea raman pur si simplu pe zero?
De ce majoritatea angajatilor merg din slujba in slujba, in timp ce altii demisioneaza si incep sa cladeasca imperii antreprenoriale?
Ce inseamna pentru tine si familia ta trecerea de la epoca industriala la cea a informatiei?
Cum poti folosi aceasta schimbare la potentialul maxim pentru a-ti trasa itinerarul spre libertatea financiara?
Cadranul BANILOR este o carte scrisa pentru tine daca esti gata...
-sa lasi in urma ideea ca iti trebuie un loc de munca sigur si sa pornesti in cautarea acelei lumi in care sa te simti liber din punct de vedere financiar;
-sa faci schimbari substantiale in viata ta;
-sa preiei controlul asupra viitorului tau financiar.
„Principalul motiv pentru care oamenii se lupta cu dificultatile financiare este acela ca au trecut prin scoala fara sa invete nimic despre bani. Rezultatul este ca invata sa lucreze pentru bani... dar nu invata niciodata sa puna banii sa lucreze pentru ei."
– Robert Kiyosaki
Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneza, nascut si crescut in Hawaii. Dupa ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s a inrolat in trupele de puscasi marini si a luptat in Vietnam ca ofiter, pilot de elicopter militar. Dupa razboi, a lucrat in departamentul de vanzari al Xerox Corporation si, in 1977, a intemeiat o companie care a adus pe piata primele portofele din nailon si Velcro cu diverse simboluri si embleme rock'n'roll. In 1985 a fondat o companie internationala care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din intreaga lume in materie de afaceri si investitii.
In 1994, Robert si a vandut afacerea si, datorita investitiilor, a putut sa se retraga din activitate la varsta de 47 de ani. In scurta perioada petrecuta ca „pensionar" a scris bestsellerul international Tata bogat, tata sarac, tradus in anul 2000 la Curtea Veche Publishing, iar in 2006 a scris, impreuna cu Donald Trump, De ce vrem sa fii bogat (Curtea Veche Publishing, 2008). In calitate de antreprenor, mentor si investitor, Robert semneaza rubrica lunara „Why the Rich Are Getting Richer" pentru Yahoo! Finance, precum si editorialul „Rich Returns" pentru revista Entrepreneur.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: