skip to content

Copil bogat, copil istet. Startul financiar in viata

Copil bogat, copil istet. Startul financiar in viata von Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

Preis pro Stück:
Lei 47 / € 15,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 296 S.; Broschiert, 150 x 228 mm
Erscheinungsjahr: 2008
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 5948486006480
Auflage / Bände: editia a III-a revizuita

Cartea Copil bogat, copil istet este scrisa pentru parintii care pun pret pe educatie, care vor sa le asigure copiilor lor un start avantajos in viata – financiar si scolar – si care sunt gata sa se implice in acest proces.
In Era Informationala, o buna educatie este mai importanta ca oricand. Dar actualul sistem de invatamant poate ca nu-i ofera copilului dumneavoastra toate informatiile care-i sunt necesare. Cartea de fata este menita sa umple golurile: sa va ajute sa-i transmiteti copilului dumneavoastra aceleasi cunostinte financiare interesante si practice pe care propriul tata i le-a transmis lui, Robert Kiyosaki.
Copil bogat, copil istet va va arata cum puteti trezi dragostea de invatatura in copilul dumneavoastra aplicand aceleasi metode la care a apelat tatal lui Robert pentru a-l ajuta sa termine scoala cu toate ca acesta lua note proaste si-si dorea sa renunte la invatatura.
Copil bogat, copil istet va deschide porti nebanuite oferindu-va sansa de a transmite mai departe niste procedee si o capacitate de intelegere pe care copilul dumneavoastra le va aplica tot restul vietii.
Le dam viata copiilor nostri, ii ingrijim si-i iubim, dar ii intelegem oare cu adevarat? „Copil bogat, copil istet" propune o incursiune in modul in care gandesc si invata cel mai bine copiii. Inarmati cu aceste cunostinte, va veti putea ajuta copiii sa-si foloseasca in viata tot potentialul.
Sharon L. Lechter
Cartea Copil bogat, copil istet raspunde la intrebari pe care, probabil, vi le-ati pus si dumneavoastra ca parinte:

  • Scoala imi invata copilul cum sa supravietuiasca financiar si sa prospere in lumea de astazi... si in cea de maine ?
  • Ce pot sa fac atunci cand copilului meu nu-i place scoala, cand vine acasa cu note proaste, cand este considerat slab la invatatura sau cand vrea sa se lase de scoala ?
  • Cum pot sa fiu sigur ca fiul sau fiica mea primeste indrumarea de care are nevoie in viata ?

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: