skip to content

Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri

Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri von Allan Pease

Preis pro Stück:
Lei 32 / € 10,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 120 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064400499

Allan Pease este un expert recunoscut pe plan international, fiind supranumit Mr. Body Language de peste 40 de ani, de cand a aparut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a devenit un bestseller cu vanzari de mai multe milioane de dolari, ajungand sa fie considerata „Biblia comunicarii" pentru organizatiile din lumea intreaga.
Seminarele, cartile, casetele video, programele audio, emisiunile TV si ­sesiunile de consiliere pentru imbunatatirea imaginii personale pe care le ofera Allan Pease sunt asteptate si urmarite cu interes de toata lumea, incepand de la antreprenori, manageri de top si politicieni, pana la prezentatori TV, persoane cu rang nobiliar si vedete rock. Iar sistemul de vanzari si de comunicare pe care l-a creat a ajutat nenumarate firme sa se dezvolte — de la infiintare pana la statutul de companie multinationala.
BARBARA PEASE este CEO al celebrei companii Pease International Pty Ltd., care ofera programe video, cursuri de instruire si seminare pentru firme si pentru institutii guvernamentale din intreaga lume.
Allan si Barbara Pease sunt cei mai de succes autori ai Australiei. Cartile lor inspira cititorii si sustin dezvoltarea personala si organizationala a multor oameni, de pe tot globul.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: