skip to content

Abilitati de comunicare

Abilitati de comunicare von Allan Pease, Barbara Pease

Preis pro Stück:
Lei 35 / € 11,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 104 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064404022

Allan Pease este cunoscut la nivel international ca „Mr. Body Language". Celebrul expert in limbajul trupului a scris impreuna cu sotia sa, BARBARA PEASE, cel mai bine vandute carti din domeniul relatiilor interumane. Cei doi sunt autorii a 18 bestselleruri – dintre care, de-a lungul timpului, zece au ocupat prima pozitie in diferite clasamente – si au sustinut seminare in 70 de tari. Titlurile lor sunt citite in peste 100 de tari, traduse in 55 de limbi si insumeaza pana in prezent vanzari de peste 30 de milioane de exemplare. Au aparitii regulate in presa internationala, iar activitatea lor a inspirat mai multe seriale, un film si patru piese de teatru, acestea fiind vizionate de milioane de oameni.
Pease International Ltd., compania pe care o detin impreuna, produce materiale video, cursuri si seminare destinate mediului de afaceri si guvernelor din intreaga lume. Afacerea Pease din industria muzicala (Heliport Studios) produce albume pop, videoclipuri MTV si asigura postproductia pentru filme si programe de televiziune.
Allan si Barbara Pease locuiesc in Australia, au sase copii, opt nepoti si practica ju-jitsu.
Una dintre cele mai pragmatice si mai convingatoare carti scrise vreodata despre cum sa-i intelegi pe oamenii cu care interactionezi. Cartea iti ofera un avantaj incredibil in orice relatie.
Brian Tracy
Iti doresti succes, afirmare, recunoastere sau, pur si simplu, vrei sa fii ascultat si inteles? Ai impresia ca unii oameni reusesc foarte usor sa se conecteze cu interlocutorii lor avand, parca, un talent nativ? Trebuie sa stii ca la temelia acestui „talent" stau, de fapt, abilitatile de comunicare. Oricine le exerseaza suficient de mult ajunge sa le stapaneasca in relatiile interumane.
Allan si Barbara Pease te invata strategiile la care sa apelezi pentru a invata eficient cum sa pui in practica abilitatile de comunicare. Ele iti vor asigura succesul in interactiunile cu oamenii. Vei sti cum sa faci o impresie buna si durabila, cum sa captezi atentia celorlalti, cum sa fii convingator intr-o negociere sau intr-un conflict, pana cand ceea ce la inceput iti parea un mister va deveni o parte a firii tale.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: