skip to content

De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare von Allan Pease, Barbara Pease

Preis pro Stück:
Lei 29 / € 9,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Erscheinungsjahr: 200...
Verlag: Bucarest, Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 5948486005810

De sarbatori, spiritele se încing: trebuie cumparate daruri, pregatita masa pentru musafiri si sa fii o gazda perfecta. Cu atâtea griji pe cap, cu atâtea probleme de rezolvat, cum sa mai reusim sa ne simtim bine?

Barbatii si femeile functioneaza diferit — acesta este un lucru stiut deja de toata lumea. Ce nu se stie înca este cum pot fi respectate aceste diferente, ba chiar transformate în atuuri.
Femeile sunt stresate de cumparaturi, dar barbatii se descurca foarte bine daca sunt înarmati cu o lista detaliata. Femeile nu spun exact ce vor sa faca barbatii, iar acestia nu înteleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea în cuplu este un continuu vals, la care, daca nu respectati pasii de dans, o sa ajungeti mereu sa va calcati pe picioare. Sau sa va cicaliti. Sau, mai rau, sa va despartiti. Autorii considera ca secretul armoniei consta în împartirea rezonabila a responsabilitatilor în cuplu, în comunicare si în întelegerea reciproca a partenerilor.

Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri si despre cum sa evitati ca sarbatoarea sa fie un dezastru, cititi mai multe în De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare. O carte amuzanta, ce ofera solutii usor de pus în aplicare, numai buna pentru sarbatori fericite!

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: