skip to content

România Off-Road

România Off-Road von Calin Nucuta
Ghidul calatorilor pe doua roti

Preis pro Stück:
Lei 58 / € 19,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 129 S.; 21 x 16,5 cm, Spiralbuch
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Klausenburg, Nucuta
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789730267976

România ascunde foarte multe locuri de poveste, traditii stravechi dar si legende, mult mai frumoase sau mai înspaimântatoare decât cea a personajului Dracula. Multe dintre acestea se afla dincolo de mediul urban si nu sunt accesibile pe drumurile modernizate. Noi credem ca o calatorie adevarata începe dupa ce asfaltul se termina si va propunem un tur al Muntilor Carpati, lung de 3000 de kilometri, pe drumuri secundare si neasfaltate.

Traseu de 3000 de kilometri

Mai mult de jumatate din drumuri sunt pietruite sau de pamânt si strabat pasuri montane, sate încremenite în timp, traverseaza râuri, defilee si chei adânci. Drumurile asfaltate doar fac legatura spre urmatoarea zona salbatica si ofera posibilitatea de a reface proviziile. Ruta este împartita în 13 capitole, fiecare cu una sau doua harti, cu o descriere si fotografii. Sunt marcate sectoarele dificile, locurile care merita sa fie vizitate si propunem cazari unde puteti sa ramâneti peste noapte.

Obiective turistice

Natura este descoperita pe traseele ratacite prin muntii trecând de la Cazanele Dunarii la Muntii Poiana Rusca, de la Cheile Bicazului la Muntii Nemira si de la Defileul Oltului (pe un drum neasfaltat) la drumul Strategica (aflat la peste 2000 de metri) din Muntii Latoritei. Nu sunt uitate turistice cunoscute ca si cetatile din Sighisoara, Rupea, Bran, manastirile din Moldova, bisericile de lemn din Maramures sau cele fortificate din Transilvania.

Track-uri GPS si aplicatia mobila

Toate traseele si informatiile prezentate în ghid sunt disponibile si în format electronic. Codul unic aflat în ghid ofera acces la track-uri GPS cât si o aplicatie mobila cu functionalitate de navigare.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: