skip to content

TRASEE ÎN CARPATII ORIENTALI – ROMÂNA

TRASEE ÎN CARPATII ORIENTALI – ROMÂNA von Calin Nucuta
Exploreaza un loc unic în Europa

Preis pro Stück:
Lei 69 / € 23,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 107 S.; 21 x 16,5 cm, Spiralbuch
Erscheinungsjahr: 2023
Verlag: Klausenburg, Nucuta
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9788090893009

Trasee pe asfalt si off-road

Harti si trackuri GPS

Potrivit pentru 4×4

Cu cat te adancesti mai tare în muntii Carpati cu atat legendele vechi ale romanilor sau povestile despre sfinti par mai reale. Carpatii Orientali sunt cel mai bun loc de ratacire pentru ca acopera cea mai mare suprafata si cateva regiuni istorice foarte diferite: Tara Barsei, Tinutul Secuiesc, Bucovina si Maramures. Casele sunt simple, dar portile de lemn cu simbolistica complexa, bisericile au turle foarte înalte acoperite cu o sindrila foarte subtire, pereti lor sunt pictati cu povesti stravechi din multe culori vi si mancarea are alt gust pentru ca este facuta pe foc si din bunatati locale. Este locul ideal unde sa te pierzi ca sa te poti regasi.

Traseele

Va propunem doua trasee mari, unul pe asfalt (1434 km ) si unul pe drumuri secundare sau neasfaltate (1838 km), care urmaresc aceeasi directie: de la miazazi spre miazanoapte. Ambele trasee sunt împartite în 6, respectiv 7 segmente care pot fi parcurse într-o zi, între 160 si 270 km la asfalt si între 150 km si 260 km pentru off-road.

Obiectivele

Drumurile va vor purta de la cetatile din Tarii Barsei spre peisajele verzi cu sate traditionale ale Tinutului Secuiesc, unde mancarea este o arta atat de gustoasa, mai departe prin pasurile montane spre est si ulterior la frumoasa Bucovina si Maramures. Sunt 67 obiective turistice pe traseul asfaltat si 75 pe cel de off-road.

GPS tracks

Sunt disponibile si track-urile GPS alte fiecarui traseu, pentru a usura navigarea, dar si pentru a nu rata niciun obiectiv turistic.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: