skip to content

Limba si literatura romana. Caietul elevului. Clasa a V-a

Limba si literatura romana. Caietul elevului. Clasa a V-a von Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halazsi

Preis pro Stück:
Lei 36 / € 12,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 136 S.; 300 x 210 mm, Broschiert
Erscheinungsjahr: 2022
Verlag: Art Educational
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786060762980

Lucrare în conformitate cu programa scolara în vigoare pentru disciplina Limba si literatura româna (clasele a V-a - a VIII-a), programa avizata cu Ordinul Ministerului Educatiei Nationale nr. 3393/28. 02. 2017. Lucrarea poate fi utilizata eficient împreuna cu oricare dintre manualele scolare aprobate, dar pentru maxima eficienta, se recomanda utilizarea împreuna cu manualul.
6 unitati de învatare
• 3 domenii de continut: Lectura, Limba, Redactare
• texte-suport atractive
• exercitii diverse
Caietul elevului este auxiliarul noului manual de limba si literatura româna ART, dar poate fi utilizat, punctual, în completarea oricarui manual scolar. Acesta este structurat în jurul a sase unitati de învatare subsumate temei recomandate de programa: Eu si universul meu familiar.
Aplicatiile propuse vizeaza cu precadere trei dintre domeniile de continut - Lectura, Limba si Redactare -, pentru ca acestea sunt domeniile care necesita, frecvent, contexte suplimentare de exersare pentru a consolida cele învatate.
Inovator din punct de vedere didactic si atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasa, pentru elevii cu ritm sustinut de lucru, dar si acasa, pentru realizarea temelor.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: