skip to content

Legea succesului

Legea succesului von Napoleon Hill

Preis pro Stück:
Lei 85 / € 28,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 656 S.; 225 x 150 mm
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064405555

O carte clasica a literaturii motivationale americane, ale carei principii raman actuale dupa aproape un secol de la prima aparitie.
Samanta succesului a fost sadita in fiecare dintre noi. Numai ca, pentru a rodi, trebuie ingrijita corespunzator. Este convingerea lui NAPOLEON HILL, una dintre figurile fonda­toare ale domeniului dezvoltarii personale, care si-a dedicat cariera descatusarii potentialului din oamenii de rand. Cursul de fata, pe care l-a scris in 1928 la indemnul magnatului Andrew Carnegie, este o fascinanta calatorie ascendenta spre succes, structurata in cincisprezece trepte. Fiecare dintre ele este gandita ca o lectie care sa il ajute pe cititor sa se intoarca spre sine cu sinceritate si sa isi dezvolte acele calitati si obiceiuri care il pot conduce spre realizarea materiala si implinirea personala.
Daca nu vrei sa faci parte din multimea celor care traiesc la intamplare, irosindu-si puterea uimitoare doar pentru ca nu stiu ca o au, insuseste-ti ideile lui Napoleon Hill si aplica-le in viata ta. Le vei simti puterea transformatoare chiar si in prezent, la aproape un secol de cand au fost asternute pe hartie. Pentru ca autorul, maestru in faurirea averilor, a fost si un fin cunoscator al spiritului uman, acelasi in esenta, indiferent de loc si de timp.
NAPOLEON HILL (1883–1970) este unul dintre parintii literaturii motivationale americane si se numara printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungand consilier al unor importanti oameni de afaceri si lideri in diverse domenii, personalitati precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.
Hill a fost preocupat de rolul pe care il indeplinesc convingerile personale ale individului in atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetarile pe care autorul le-a desfasurat in calitate de reporter au fost fructificate prin formularea „filozofiei implinirii". Ea a fost reluata in multe dintre cartile lui Hill, cu scopul de a dezvalui modalitatea prin care orice om poate parcurge firesc pasii spre implinire, atat in plan material, cat si spiritual. Ideile lui Napoleon Hill raman pana astazi fundamentale pentru domeniul dezvoltarii personale.
Cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill, Think & Grow Rich (tradusa la Curtea Veche Publishing cu titlul De la idee la bani), se numara printre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor. A fost publicata pentru prima data in martie 1937 si si-a pastrat statutul de bestseller chiar si dupa mai bine de 80 de ani de la publicare – dupa cum a consemnat publicatia BusinessWeek –, devenind emblematica pentru domeniul literaturii motivationale.
Legea succesului este, de asemenea, un titlu clasic al genului. Publicata pentru prima oara in 1928, cartea contine principii care si-au demonstrat valabilitatea de-a lungul ultimului secol, chiar daca anumite exemple de nume, evenimente sau descoperiri stiintifice oferite de autor sunt evident circumscrise istoric momentului aparitiei cartii. De asemenea, autorul mentioneaza de cateva ori „Razboiul Mondial", referindu-se la conflagratia care ulterior a fost numita Primul Razboi Mondial

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: