skip to content

De-ale muzicienilor si nu numai

De-ale muzicienilor si nu numai von Gheorghe Musat

Preis pro Stück:
Lei 88 / € 29,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 383 S.; gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Ecou Transilvan
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067301915
Auflage / Bände: 3.

De-ale muzicienilor si nu numai... - Gheorghe Musat, editura Ecou Transilvan: Oare care dintre noi n-a fost ispitit sa patrunda in viata artistilor muzicieni despre care se povestesc fapte emotionante, dar prea repede uitate, momente vesele sau triste din existenta lor.

Aceasta antologie a incercat sa-i surprinda pe muzicieni, acolo unde nu are oricine acces. Daca s-a intamplat sa intalniti de-a lungul calatoriei voastre in lumea artei oameni veseli, chiar si in timpul unui spectacol pretins a fi serios, incercati a fi intelegatori cu ei.

Ganditi-va ca in sufletele lor sunt muzicieni. Ei va aduc aminte in fiecare clipa de societatea maestrilor, ii iau drept mentori interpretandu-i si curprinzandu-i in toate actiunile lor.

Au existat destine greu de explicat si de aceea am simtit nevoia de a privi in urma spre acei muzicieni care au dat si o lectie de entuziasm, dragoste si modestie.

Poate ca un instrumentist sau o voce mai putin sonora o veti recunoaste, desi pe chipul interpretilor va aparea o expresie de multumire sau chiar de extaz. Ganditi ca acest muzician va vrea binele si doreste sa va faca placere.

El spera pentru o clipa sa va aduca bucurie si sa va lumineze cu aceasta viata.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: