skip to content

Cele 21 de legi supreme ale liderului

Cele 21 de legi supreme ale liderului von John C. Maxwell

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 300 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Amaltea
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789731621739

Leadershipul se bazeaza pe un set de principii universale, indiferent de timp si spatiu. Vremurile se schimba, tehnologia avanseaza intr-un ritm extrem de rapid, culturile si politicile difera de la o tara la alta, dar valorile tipice artei de a conduce sunt aceleasi peste tot. Totul depinde de perseverenta de care veti da dovada in aplicarea lor, pentru ca, desi teoria vi se poate parea simpla, practica este cea care conteaza.
Lectii valoroase despre arta de a conduce, de la unul dintre cei mai reputati specialisti in leadership la nivel mondial
„Campionii nu devin campioni in ring; acolo primesc doar recunoasterea" – ne spune renumitul speaker si autor John C. Maxwell in aceasta editie revizuita a unei carti care a schimbat in bine viata a milioane de lideri din intreaga lume si care poate fi considerata un adevarat manifest al vietii, invataturilor si experientelor sale. Leadershipul nu este o disciplina statica, asa ca legile incluse in prima editie au fost actualizate, ilustratiile mult imbunatatite si aplicatiile au o latura mult mai practica. Conceptele teoretice de baza ale leadershipului nu au fost eliminate, ci mai degraba aduse la zi, fiindca lucrarea se adreseaza in primul rand noii generatii de lideri.
Va invitam, asadar, sa cititi Cele 21 de legi supreme ale liderului – mai degraba un manual esential decat o analiza ezoterica a leadershipului.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: