skip to content

Incepe cu de ce

Incepe cu de ce von Simon Sinek

Preis pro Stück:
Lei 53 / € 17,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 321 S.; 210 x 150 mm
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Publica
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067223118

În anul 2009, Simon Sinek a initiat o miscare prin care încerca sa ajute oamenii sa devina mai inspirati la locul munca, acestia inspirându-si la rândul lor colegii si clientii. De atunci, milioane de persoane au fost motivate de puterea ideilor sale, inclusiv cele peste 37 de milioane de oameni care i-au urmarit discursul TED bazat pe cartea Începe cu de ce, a treia cea mai populara înregistrare a seriei TED Talks a tuturor timpurilor. Sinek începe cu o întrebare fundamentala: de ce unii oameni sau unele companii sunt mai inovatoare, mai influente si mai profitabile decât altele? De ce unele se bucura de o loialitate mai mare din partea clientilor si angajatilor? De ce atât de putine companii de top sunt capabile sa-si mentina succesul?
Oameni precum Martin Luther King Jr., Steve Jobs si fratii Wright au avut foarte putine lucruri în comun, dar cu totii au început prin a se întreba „de ce?". Ei au realizat ca oamenii nu vor crede într-un produs, într-un serviciu, într-o miscare sau într-o idee pâna când nu vor întelege „de ce"-ul din spatele acestora.
Începe cu de ce demonstreaza ca liderii care au avut cea mai mare influenta la nivel mondial gândesc, actioneaza si comunica în acelasi mod, exact opusul modului în care procedeaza toata lumea. Sinek numeste aceasta idee „cercul de aur" si ofera o structura pe care pot fi construite organizatiile, pot fi conduse miscarile si pot fi inspirati oamenii. Iar totul începe cu întrebarea „de ce?".