skip to content

Isus al meu

Isus al meu von Gabriel Liiceanu

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 296 S.; 200 x 130 mm, Broschiert
Erscheinungsjahr: 2020
Verlag: Bucuresti, Humanitas
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789735068509

Pentru cititorul evlavios, aceasta carte e scandaloasa. Habotnicul trebuie s-o evite cu orice pret. Ateul nu va fi satisfacut. Cititorul instalat in certitudini va fi tulburat. In alt secol, ar fi fost socotita eretica si pusa pe foc.
Dar cel ce traieste paradoxurile si nedumeririle propriei credinte, scepticul si insetatul de cunoastere, aflati si ei in cautarea unor raspunsuri, se vor regasi in intrebarile presarate de-a lungul acestei calatorii.
„Despre Isus nu stiu sa spun decat atat: e fiinta care a suferit cel mai mult din pricina felului in care aratam noi, oamenii. I-a pasat de noi ca nimanui pe lume. De aici si incercarea lui de a crea o noua stare morala a omenirii, de a ne da alt chip interior. Nimeni, vreodata, nu ne-a propus o schimbare din adancuri de o asemenea anvergura." - Gabriel Liiceanu
Ilustratia de pe coperta: barca cu panze (secolul al VI-lea); detaliu dintr-un mozaic descoperit in ruinele bisericii bizantine din fostul oras Olbia - Theodorias, muzeul Qasr Libia, Libia.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: