skip to content

Alte motive pentru a zambi

Alte motive pentru a zambi von Zig Ziglar

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 224 S.; 130x210 mm
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064400116
Auflage / Bände: ed.IV

Cu totii avem nevoie de incurajare si de motivare, fie ca e vorba de a intampina o noua zi plini de energie si de ganduri bune, fie ca dorim un moment linistit de introspectie inainte de a merge la culcare. Alte motive pentru a zambi este o sursa motivationala, un izvor de inspiratie care ne poate oferi, pe langa umor si seninatate, si forta de a ne confrunta cu propria existenta.
Zig Ziglar ne ofera anecdote pline de umor, povesti semnificative din viata sa si a altora, precum si citate pline de intelepciune, care ajuta la construirea unei viziuni optimiste despre viata si despre relatiile dintre oameni, conducand — pentru cei care vor sa traiasca in mod armonios — la integritate personala si la invingerea tuturor adversitatilor.
Recomandari:
„Zig Ziglar este un adevarat mentor, un model pentru milioane de oameni."
Seth Godin
„Entuziasmul lui Zig era contagios, cei care l-au cunoscut sunt binecuvantati."
Mary Kay Ash
„Zig Ziglar este un exemplu demn de a fi urmat."
John C. Maxwell
Despre autor:
Zig Ziglar a fost unul dintre cei mai talentati autori si vorbitori motivationali, mesajele sale pline de umor si de entuziasm inspirand si motivand milioane de oameni. A tinut seminare si conferinte in intreaga lume, ideile si metodele sale fiind predate in sute de scoli, companii si organizatii nonprofit. Cartile sale despre succes, credinta, viata de familie, vanzari si dezvoltare personala au fost traduse in 38 de limbi, multe dintre ele devenind bestselleruri mondiale.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: