skip to content

Bacalaureat 2020. Limba si literatura romana

Bacalaureat 2020. Limba si literatura romana von Mihaela Dobos

Preis pro Stück:
Lei 30 / € 10,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 312 S.
Erscheinungsjahr: 2019
Verlag: Ed. Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734730810

Îndrumar de studiu adresat în principal elevilor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat (sistematizare -antrenare - evaluare), lucrarea Învata singur! Teme de lucru pentru Bacalaureat este organizata dupa principiul eficientei si al învatarii personalizate, care îi ofera utilizatorului posibilitatea de a-si concepe un parcurs de învatare adecvat necesitatilor sale.
30 de teste de antrenament (Subiectul I), încadrate în diverse Arii tematice, astfel încât fiecare elev sa aleaga domeniile pe care simte ca nu le stapâneste sau care corespund obiectivelor/ preocuparilor sale; planuri de raspuns la textul argumentativ (Poti avea în vedere!), pentru ambele abordari ale temei puse în discutie (DA/NU);
60 de teste de antrenament (Subiectul al II-lea), precedate de sectiunile Raporteaza-te la context! (repere utile ancorarii într-o epoca literara/curent/tendinta/directie/orientare estetica etc.) Si Filtreaza ideile în functie de subiect! (indicatii necesare întelegerii textelor si rezolvarii sarcinii de lucru); organizarea instrumentala a testelor, în spiritul particularitatilor fiecarei teme din programa scolara;
interpretari structurate ale textelor apartinând autorilor din programa de examen (Subiectul al III-lea);
20 de teste pentru consolidare si recapitulare care respecta structura subiectelor de Bacalaureat, urmate de sugestii de raspuns gândite interactiv.
„Pentru conceperea ei, am încercat sa ma pun în locul unui elev ocupat cu multe discipline de studiu, cu proiecte colaterale si, eventual, cu planuri de admitere la facultate, dar care este dornic sa aprofundeze domeniile din aria comunicarii si a literaturii, absolut necesare, de altfel, pentru succesul în orice domeniu de activitate." (Cuvânt-înainte)

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: