skip to content

Dialoguri de duminica

Dialoguri de duminica von Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu
O introducere in categoriile vietii

Preis pro Stück:
Lei 57 / € 19,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 432
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Bucuresti, Humanitas
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789735055981

,,Ce-ar fi, ne-am zis, ca intr-o lume in care totul e sufocat de o pasagera <>, in care totul e agitatie cotidiana si surescitare de tip breaking news, sa vorbim despre <> durabile ale vietii, singurele care conteaza cu adevarat?
Vrand sa intelegem ce se intampla cu noi cand spunem ca <>, am cautat sa facem un pictorial al vietii, sa surprindem existenta din diferite unghiuri si in diferite pozitii. Am vrut sa descalcim nodurile existentei, am vrut s-o obligam sa iasa din subintelesurile ei si s-o facem sa se exprime pe intelesul tuturor. Am vrut s-o recuperam din teritoriul penumbrei, pentru a risipi, macar o vreme, confuzia in care ne complacem traind." (Autorii)
,,As spune ca frumusetea prieteniei noastre vine din faptul ca de-o viata avem bombaneli reciproce. Ne contrazicem, dar nu putem unul fara altul, si cred ca asta e si sensul dialogurilor pe care le-am incercat si care acum, cand sunt sub ochii nostri si se transforma in carte, mi se par mai bune decat noi." (Andrei PLESU)
- Andrei, ne apropiem cu adevarat de sfarsitul dialogului nostru de azi, dar si de sfarsitul celor optsprezece dialoguri pe care le-am avut impreuna. Pe mine, am mai spus, discutiile cu tine m-au facut sa inteleg mai bine lumea.
- Avem cateva cearcane in plus...
- Dar ne-am inteleptit, si poate si altii odata cu noi.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: