skip to content

Barbatul care aduce fericirea

Barbatul care aduce fericirea von Catalin Dorian Florescu

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 272 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Bukarest, Humanitas
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789735061548

„Imi vad romanul nu numai ca pe o poveste despre cum iti cauti locul in lume, ci si despre cum poti gasi prin naratiune calea spre celalalt." (Catalin Dorian Florescu)

„C.D. Florescu a scris un roman fulminant despre un secol de rataciri, izgoniri, evadari, de cautare a norocului... Un roman in care abunda fantezia, frumusetea si imaginile fantastice. Florescu a dovedit si pana acum ca este un povestitor talentat. Aici ne ofera culmea creatiei sale." (ELKE HEIDENREICH, STERN)
Trei generatii si doua povesti impletite intr-un fir care penduleaza peste Atlantic, intre East River si Dunare, intre Sulina si Coney Island, intre Broadway si o leprozerie dobrogeana. Pe fundal se profileaza, in secvente memorabile, freamatul Americii de inceput de secol XX, peisajul salbatic al Deltei, tragedia Turnurilor Gemene si crampeie din Romania de ieri si de azi.

Vocile carora Catalin Dorian Florescu le da glas – Ray, artist de vodevil de pe Coasta de Est, si Elena, crescuta in orfelinate si familii adoptive, lucratoare intr-o fabrica de textile – continua sa rezoneze in mintile si inimile cititorilor si dupa deznodamantul magistral.

Catalin Dorian Florescu (n. 27.08.1967, Timisoara) traieste in Elvetia din 1982. A urmat studii de psihologie si psihopatologie la Zürich, specializandu-se in terapia umanista Gestalt. Dupa absolvire a lucrat ca psiholog intr-un centru de reabilitare pentru dependentii de droguri. Din 2001 este scriitor liber-profesionist.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: