skip to content

Jurnalul unui pusti vol 1 von Jeff Kinney

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 224 S.; Hardcover/Pappeinband
Erscheinungsjahr: 2010
Verlag: Arthur
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067883466

Bestsellerul nr. 1 in lista New York Times a cartilor pentru copii, Jurnalul unui pusti si aventurile protagonistului si-au facut milioane de fani in intreaga lumea, romanul avand reputatia de stimulent al poftei pentru lectura in randurile pustilor.

Descopera fenomenul Diary of a Wimpy Kid (Jurnalul unui pusti), probabil cea mai de succes serie de carti pentru copii din istorie dupa Harry Potter: peste 35 de milioane de exemplare vandute in toata lumea, tradusa in aproape 40 de limbi.

Primul titlu din seria Jurnalul unui pusti, prin care autorul american Jeff Kinney si-a facut un senzational debut pe piata editoriala internationala, a ramas, timp de 89 de saptamani, cea mai bine vanduta carte din prestigioasa lista de literatura pentru copii a celor de la The New York Times. Doar doi autori in afara de Kinney au avut, intr-un an, mai mult de un titlu in lista celor mai bine vandute 25 de carti ale cotidianului american: Barack Obama si Stephanie Meyer.
In martie 2010 a fost lansat in cinematografele americane lungmetrajul realizat de 20th Century Fox dupa Jurnalul unui pusti, filmul bucurandu-se de un mare succes si fiind programat sa ajunga in curand si pe marile ecrane din Romania.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: