skip to content

Sa mori din dragoste

Sa mori din dragoste von Donna Leon

Preis pro Stück:
Lei 17 / € 5,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 304 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: TREI
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067197310

Celebra cantareata de opera Flavia Petrelli reapare cu totul neasteptat in viata inspectorului de politie Guido Brunetti.
Flavia, care o interpreteaza acum pe Floria Tosca din faimoasa opera a lui Puccini, ii marturiseste ca un admirator necunoscut a urmat-o de la Londra la Sankt Petersburg si la Venetia, coplesind-o cu buchete imense de trandafiri galbeni. Pe masura ce admiratorul invadeaza viata cantaretei, Brunetti incearca sa afle identitatea acestuia. Inspectorul isi da seama ca Flavia e in pericol cand un coleg de-al ei este ranit grav.
Va reusi Brunetti sa intre in mintea admiratorului psihopat inainte ca Flavia sau altcineva din preajma ei sa pateasca ceva rau?

"Un roman care are grandoarea unui spectacol de opera... Seria Inspectorul Brunetti nu si-a pierdut deloc prospetimea. Acesta e talentul extraordinar al Donnei Leon. Scriitura ei are exuberanta unei opere de Puccini." - Independent (UK)

"Cartile Donnei Leon se remarca prin pitorescul locurilor unde se petrece actiunea si farmecul personajelor." - New York Times Book ReReview

"Reaparitia Flaviei ii ofera autoarei Donna Leon ocazia de a-si exprima profunda dragoste pentru muzica si de a construi o scena magnifica intre Flavia si admiratorul ei, scena ce reia finalul operei Tosca." - Booklist

Donna Leon este autoarea americana a unei serii de romane politiste cu actiunea plasata in Venetia si care il au ca protagonist pe inspectorul Guido Brunetti.
Al noualea roman al seriei, Friends in High Places, a castigat Crime Writers' Association Silver Dagger in 2000.
Donna Leon locuieste la Venetia de peste douazeci si cinci de ani.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: