skip to content

Cel mai fain urias din oras

Cel mai fain urias din oras von Julia Donaldson, Axel Scheffler

Preis pro Stück:
Lei 46 / € 15,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 36 S.; gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Cartea Copiilor
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786068544236

George era urias. Era cel mai flenduros urias din oras. Umbla tot timpul încaltat cu vechile lui sandale maro si purta acelasi camesoi jerpelit.
— Ce bine-ar fi de n-as mai fi cel mai flenduros urias din oras, îsi spunea el mereu, abatut.
Dar într-o zi, George a vazut ca în oras se deschisese o pravalie noua. Era plina de haine faine. Asa ca si-a cumparat...
George este un urias care poarta mereu aceleasi haine vechi si ponosite. Nu se stie de ce, poate pentru ca în oraselul linistit în care locuieste nu sunt magazine cu haine pentru uriasi. Dar într-o zi, în oras se deschide o pravalie noua unde se gasesc haine foarte-foarte mari. Numai bune pentru George, care nu sta mult pe gânduri si îsi cumpara de toate. Ce cravata eleganta, ce camasa fina, ce pantofi stralucitori are acum George... E complet schimbat. Acum, se plimba vesel pe strazi, depasind în înaltime casele din jur. Dar, chiar daca priveste totul, vrând-nevrând, de sus, George are timp sa fie atent si sa-i ajute pe cei pe care îi întâlneste. Hainele sale noi sunt doar... haine. Poate ca e cel mai fain urias din oras sau poate ca nu. Dar e cu siguranta cel mai prietenos.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: