skip to content

Ugly Love- Despre fata urata a iubirii

Ugly Love- Despre fata urata a iubirii von Colleen Hoover

Preis pro Stück:
Lei 36 / € 12,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 352 S.; 13.7 x 20.3 cm
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Editura Epica
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786068754079

Atunci cand Tate Collins il intalneste pe Miles Archer, un pilot de avioane tacut, la locul lui, bantuit de un trecut intunecat, ea e constienta ca ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se considera nici macar prieteni, iar singurul lucru pe care il au in comun este o atractie fizica de netagaduit. Dupa ce dorintele lor ies la iveala, cei doi isi dau seama ca tocmai au gasit solutia perfecta pentru o relatie fara alte implicatii. El nu cauta iubire, iar ea nu are timp pentru asa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfacator, daca Tate ar putea sa respecte cele doua reguli impuse de Miles: nu pune intrebari despre trecut, nu te astepta la un viitor impreuna.
Ei cred ca se pot descurca, dar, atunci cand in povestea lor se infiripa sentimente adevarate, totul se schimba:
INIMILE SUNT INVADATE
PROMISIUNILE SUNT INCALCATE
REGULILE SUNT SPULBERATE
IAR IUBIREA DEVINE URATA
„Numai Colleen Hoover poate adauga unui singur roman atat de multa genialitate." – Jamie McGuire, autoarea romanului Fericirea incepe azi.
Colleen Hoover este autoare a numeroase romane pentru tineri, dintre care, nu mai putin de zece figureaza pe listele de bestselleruri New York Times. Doua dintre acestea sunt traduse in limba romana la Editura Epica: Hopeless. Fara speranta si Slam, din dragoste pentru Layken.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: