skip to content

Caiet de lucru - Comunicare in Limba Romana. Clasa pregatitoare

Caiet de lucru - Comunicare in Limba Romana. Clasa pregatitoare von Daniela Berechet, Iuliana Filfanescu, Constantin Filfanescu
Modalitati de lucru diferentiate. Semestrul I si II

Preis pro Stück:
Lei 17 / € 5,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 144 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734724970

Comunicare în limba româna - Clasa pregatitoare este elaborata conform programei în vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de învatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I si semestrul II) contine, exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, fiind util astfel atât în activitatile de învatare standard (în conformitate cu cerintele programei scolare), cât si în pregatirea suplimentara a elevilor prin planuri individualizate de învatare.

Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de învatare prin joc si careuri nu numai ca usureaza procesul învatarii, dar îl fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a învatarii, ce poate fi semnat de profesor si se înmâneaza elevului la sfârsitul anului scolar.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: