skip to content

Retete vegane fara foc.

Retete vegane fara foc. von Ligia Pop

Preis pro Stück:
Lei 43 / € 14,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 256 S.; Softcover/Paperback
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786065888562
Auflage / Bände: Editia a VI-a, revizuita si adaugita

Cartea de fata este o reeditare a bestsellerului aparut anterior în 2010 si 2012, cuprinzând 101 de retete. Autoarea a publicat si alte patru carti: Jurnal de sarcina (2014), Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie (2011, 2013), Deserturi pentru parinti si copii sanatosi (2011, 2014) si Pasi în lumea muzicii (2007).
Chiar daca petrece mult timp împreuna cu bebelusul, Ligia Pop nu si-a uitat vechile pasiuni. În continuare, activeaza ca raw food chef (bucatar specializat în alimentatia vegana fara foc), sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, un eveniment national prin care promoveaza un stil de viata sanatos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia's Kitchen" si „De vorba cu Ligia"). A câstigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul international YouTube Next Chef.
Ligia Pop este licentiata în muzica la Universitatea de Arte „George Enescu" din Iasi si e profesoara de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitati website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Ligia Pop continua sa creeze retete minunate. Acum, mai mult ca oricând, dupa ce a devenit mama unei fetite superbe, încearca ingrediente noi si combinatii neasteptate, folosind metode de preparare nonconformiste.
De-a lungul mai multor ani, ea a experimentat retete — pe care le-a adunat într-o carte, din dorinta de a le dezvalui si altora deliciile acestui fel de alimentatie, numit frumos: raw food. Cartea nu le este dedicata doar celor care vor sa elimine din hrana lor produsele de origine animala sau numai celor care intentioneaza sa pregateasca în totalitate meniuri vegane crude. De aceste retete se pot bucura toti cei care doresc un stil de alimentatie mai sanatos. Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana sa va fie medicament."

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: