skip to content

Dincolo de varf

Dincolo de varf von Zig Ziglar
De la supravietuire la echilibru, de la echilibru la reusita, de la reusita la permanenta ei

Preis pro Stück:
Lei 24 / € 8,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 328 S.; Format: 13 x 20 cm, Broschiert, Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2011
Verlag: Bucuresti, Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786065880887
Auflage / Bände: Editia a II-a

V-ati imaginat vreodata cum ar arata o zi din viata dumneavoastra la sfârsitul careia sa va simtiti senin si împlinit? O zi în care sa plecati la slujba plin de entuziasm, pentru a face ceea ce v-ati dorit dintotdeauna, în care seara sa va întoarceti în propria casa, unde va asteapta o familie fericita?

Daca veti exersa metoda pe care Zig Ziglar v-o prezinta în acest volum, visul se poate transforma în realitate. Piedicile si suferinta sunt temporare, progresul este permanent. Beneficiati de experienta de zeci de ani a unuia dintre cei mai cititi autori americani contemporani. El identifica si prezinta felul în care oamenii pot dobândi tot ce-si doresc de la viata — sanatate, fericire, bunastare, prieteni adevarati, siguranta, seninatate —, valorificându-si la maximum potentialul.

Urmati sfaturile lui Zig! Credeti în ceea ce v-ati propus, duceti o viata echilibrata si disciplinata, cautând sa excelati în tot ce faceti. Astfel veti putea sa aveti „tot ceea ce puteti obtine cu bani si toate acele lucruri pe care banii nu le pot cumpara".

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: