skip to content

Cele cinci limbaje ale iubirii

Cele cinci limbaje ale iubirii von Gary Chapman
Cum sa-i arati partenerului ca esti implicat trup si suflet in relatie

Preis pro Stück:
Lei 26 / € 8,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 232 S.; Format: 13×20 cm , Broschiert, Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2015
Verlag: Bucuresti, Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786065884953
Auflage / Bände: Editia a V-a

Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experienta sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic. Cartea le abordeaza pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipseste umorul.

Cum puteti descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastra? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si întrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg.

Desi unii cititori gasesc foarte dificila ideea de a iubi un partener la care nu mai tin — în speranta ca va veni cu timpul si afectiunea — Gary Chapman promite ca rezultatele vor rasplati efortul. „Iubirea este o alegere", spune autorul. „Si fiecare partener poate începe procesul acesta chiar acum."

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne îndragostim, ne casatorim, iubim, înselam, facem copii, divortam, plângem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau împreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: