skip to content

COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. COMPETENTE SI PERFORMANTA - STANDARD. CLASA A II-A

COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. COMPETENTE SI PERFORMANTA - STANDARD. CLASA A II-A von Daniela Berechet, Florin Berechet, Lidia Costache

Preis pro Stück:
Lei 16 / € 5,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 160 p.; Paperback
Erscheinungsjahr: 2014
Verlag: Paralela 45
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789734718986

Comunicare in limba romana. Competente si performanta - Standard. Clasa a II-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M.E.N. prin O.M. nr. 3418/19.03.2013. Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar datorita sugestiilor metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
Bogatul material iconografic si sectiunile speciale de invatare prin joc si careuri nu numai ca usureaza procesul invatarii, dar il fac si mai amuzant. Volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si care se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: