skip to content

Fise de evaluare finala pentru clasa pregatitoare. Comunicare in limba romana. Matematica si explorarea mediului von Cristina Martin, Letitia Pop

Preis pro Stück:
Lei 10 / € 3,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Erscheinungsjahr: 2014
Verlag: Elicart
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786068496290

"Fisele de EVALUARE FINALA‚ pentru clasa pregatitoare" sunt realizate în conformitate cu noua programa scolara, nr. 3418/19.03.2013, aprobata de Ministerul Educatiei Nationale.
Testele propuse sunt strans legate de temele studiate în timpul anului scolar (si regasite în curriculum-ul clasei pregatitoare): plante si flori, animale domestice si salbatice, corpul omenesc, legume si fructe, figuri si corpuri geometrice, masurarea timpului, bani, univers/planete, anotimpuri etc. scopul declarat al auxiliarului este fixarea mai temeinica a tuturor acestor itemi.
Exercitiile, atât cele de comunicare, cat si cele de matematica si explorarea mediului, au ca suport desene atractive, care îl fac pe copil sa înteleaga mai bine enuntul sau cerinta. Acolo unde a fost necesar, am oferit si modele de rezolvare.
Prin varietatea temelor si prin gradele diferite de complexitate ale exercitiilor, auxiliarul se constituie într-un instrument eficient de evaluare în perioada recapitularilor de la sfârsitul clasei pregatitoare.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: