skip to content

Margareta

Margareta von Sandra Gatejeanu Gheorghe
Porteretul principesei mostenitoare

Preis pro Stück:
Lei 47 / € 15,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 230 S.; 22 x 21.8
Erscheinungsjahr: 2013
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786065886070

O carte-album ce prezinta destinul în imagini, de la nastere pâna în zilele noastre, al primei femei care va mosteni Coroana României.
Pornind de la amintirile Altetei Sale Regale si apelând la documente, fotografii, obiecte personale, dar si lucruri ce fac parte din Colectia Regala, unele dintre ele prezentate aici în premiera, autoarea Sandra Gatejeanu Gheorghe ne vorbeste despre copilaria si adolescenta Principesei Mostenitoare, despre studiile si experienta comunitara, despre viata de familie, interesele si activitatile întreprinse de Principesa Margareta în folosul României.
Sandra Gatejeanu Gheorghe este directorul de protocol al Casei Regale a României, coordonând, în ultimii cinci ani, vizitele oficiale ale Familiei Regale a României în strainatate, dar si calatoriile regale efectuate în România de membrii Familiilor Regale straine, pastrând legatura cu Casele Regale ale lumii, organizând evenimentele Familiei Regale si gestionând relatiile cu misiunile diplomatice acreditate la Bucuresti, dar si cu misiunile României din strainatate.
Ca formatie profesionala, Sandra Gatejeanu Gheorghe a absolvit cursurile Facultatii de Drept si ale Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este avocat în Baroul Bucuresti, doctor în drept international privat colaborator extern la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si, începând cu anul 2011, este lector la Institutul Diplomatic Român, sustinând prelegeri despre Protocolul si Ceremonialul Regal. De asemenea, este si membru al Asociatiei Române de Protocol.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: