skip to content

Scrisoare de dragoste

Scrisoare de dragoste von Mihail Drumes

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 13,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 339 p.; Pb.
Erscheinungsjahr: 2011
Verlag: Art
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789731246307

„Iubirea nu se poate cumpara cu toate comorile pamântului. De aceea, în dragoste, si saracii pot sa fie miliardari, printi, regi, împarati." Mihail Drumes,

O poveste de dragoste în care goana dupa bani si carierismul fac ravagii, cu spectaculoase rasturnari de situatie, suspans, melodrama, verva, ironie si dialoguri vii – reteta celui mai bine vândut prozator român nu da gres. Scrisoare de dragoste a fost reeditata de zeci de ori de la aparitia sa si a cucerit publicul de toate vârstele.

„Receptata cu bucurie si interes de catre publicul tânar, opera lui Mihail Drumes, aduce în literatura noastra candoarea povestilor de dragoste traite cu frenezie pâna la capat, tensiunea înalta a sentimentelor, gustul unic al adolescentei – o lume încarcata de sens si de aspiratie.

Romanele sale devin pledoarii aprige pentru echilibru si armonie, demonstratii de arta narativa si psihologica, punctate de o replica alerta, sclipitoare uneori, care întret,ine conflictele, impunând un ritm viu, cuceritor, cultivând curiozitatea pentru firul epic, suscitând interes pentru metamorfozele psihologice ale eroilor."

Florea Firan

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: