skip to content

Dictionar francez - roman, roman - francez pentru toti

Dictionar francez - roman, roman - francez pentru toti von Maria Braescu

Preis pro Stück:
Lei 26 / € 8,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 832 pagini; Pb.
Erscheinungsjahr: 2009
Verlag: Bucurest, Niculescu
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789737485793

Dictionar francez-roman/ roman-francez pentru toti cuprinde fondul principal lexical al limbii franceze , nucleul stabil al vocabularului , precum si o serie de termeni din domeniile politic , economic si social. Contine , de asemenea , unele neologisme si expresii familiare folosite in limbajul cotidian , dar si un numar de termeni tehnici asimilati deja de limba romana.
Pentru a clarifica mai bine sensurile unor cuvinte polisemantice , acestea au fost exemplificate prin structuri sau prin expresii uzuale care dau limbii culoare si vi ata , folosindu-se in acest scop unele dintre cele mai importante dictionare aparute pana in prezent (mentionate pe ultima pagina).
Alegerea cuvintelor continute in lucrarea Dictionar francez-roman/ roman-francez pentru toti s-a facut pornindu-se de la premisa ca ea se adreseaza in special elevilor si studentiloi , dar si tuturor acelora care studiaza , folosesc sau aprofundeaza limba franceza moderna.
Un compendiu de gramatica reaminteste notiunile esentiale ale gramaticii franceze atragand atentia in special asupra dificultatilor ei.
La elaborarea acestui dictionar s-a folosit o parte din continutul dictionarului francez-roman aparut sub coordonarea profesorului Ion Braescu , a carui amintire dorim s-o pastram vie.
Maria Braescu

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: