skip to content

800 de Leghe pe Amazon

800 de Leghe pe Amazon von Jules Verne
[Biblioteca Adevarul, 27.]

Preis pro Stück:
Lei 17 / € 4,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 279 S.; Hardcover
Erscheinungsjahr: 2010
Verlag: Bucuresti, Adevarul
Sprache: Rumänisch
ISBN: 370826

Spre deosebire de celelalte romane semnate Jules Verne, „800 de leghe pe Amazon" nu cont,ine elemente de science-fiction. Este un roman de aventuri pur.
Este povestea fermierului Joam Garral, care traieste pe malul fluviului Amazon, lânga granita dintre Peru si Brazilia. El este fortat sa calatoreasca în aval pe Amazon, spre Belém, la nunta fiicei sale. Multe dintre scenele romanului se desfasoara pe o jangada (pluta mare din lemn brazilian), mijloc folosit des de familia lui Garral pentru calatoriile pe fluviu. Aspectele peisagistice ale calatoriei sunt descrise de catre autor cu lux de amanunte.
Calatoria întreprinsa de Joam Garral este pusa în dificultate nu doar de elementele naturale (crocodilii, pestii piranha, jungla amazoniana), ci s,i de un secret din trecut. Garral este un om în afara legii, condamnat cu ani în urma la moarte, pentru o crima. Desi este nevinovat, Garral a fost nevoit sa-si schimbe numele si sa se izoleze în inima junglei amazoniene. Reîntâlnirea cu fiica sa îi va pune din nou viat,a în pericol, dar Garral este dispus sa-si asume acest risc si sa-si înfrunte trecutul.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: