skip to content

Jurnalul unui pusti, vol. 2. Rodrick e cel mai tare

Jurnalul unui pusti, vol. 2. Rodrick e cel mai tare von Kinney Jeff

Preis pro Stück:
Lei 52 / € 17,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 232 Seiten; Hardcover/Pappeinband
Erscheinungsjahr: 03.2024
Verlag: Arthur
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786060867708

Cel de-al doilea volum al seriei care i-a cucerit pe pustii din toata lumea revine cu si mai multe aventuri, poante si desene, garantand ca nici cei mai reticenti cititori nu-l vor lasa din mana.

Orice ai face, nu-l intreba pe Greg Heffley cum si-a petrecut vacanta de vara, pentru ca nu vrea nici in ruptul capului sa vorbeasca despre asta. Abia ajuns in noul an scolar, e nerabdator sa lase in urma ultimile trei luni si mai ales... o anumita intamplare. Din pacate pentru Greg, fratele lui mai mare, Rodrick, stie tot despre incidentul pe care Greg vrea sa-l tina ascuns. Dar secretele circula repede... mai ales daca la mijloc este un jurnal.

Nu am tinut un jurnal cand am fost mic, dar imi doresc sa o fi facut. Insa am avut un jurnal pe la 28 de ani, ca sa ma motiveze sa lucrez la benzile mele desenate. Scriam cateva randuri in el, mai adaugam un desen, mai scriam cateva randuri, apoi iar un desen si de acolo m-am inspirat pentru Jurnalul unui pusti. - Jeff Kinney

Cartile din seria Jurnalul unui pusti s-au vandut in 275 de milioane de exemplare in toata lumea, au fost traduse in 65 de limbi si sunt citite in 140 de tari.

Ilustratii alb-negru.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: