skip to content

Unda Verde

Unda Verde von Matthew McConaughey

Preis pro Stück:
Lei 68 / € 17,18
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 352 S.; gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Rao
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786060066347

Greenlights. Unda verde – precum un semafor cu toate culorile verzi – aduna primii cincizeci de ani ai lui Matthew McConaughey: „un album, o antologie, o poveste a vietii mele de pana acum... o scrisoare de dragoste. Adresata vietii".

Dar si „cum sa obtii mai mult „Da" intr-o lume plina de «Nu» si cum sa recunosti momentele in care un «Nu» ar putea sa fie de fapt un «Da»". Pentru ca lumina rosie devine in cele din urma verde. Pentru ca cel care juca mereu fara camasa in comedii romantice a devenit in cele din urma un actor castigator de Oscar.

In Greenlights. Unda verde, McConaughey dezvaluie ca a facut sex pentru prima data dupa ce a fost santajat cand avea 15 ani si a fost molestat la 18 de un barbat in interiorul unei dube, dupa care a fost batut pana si-a pierdut cunostinta. Fraze ce impresioneaza, dar adevarul este ca, odata ce le-ai citit, iti dai seama ca memoriile actorului texan vorbesc despre altceva. Aceste doua fraze nu sunt detaliate in restul cartii.

Pentru ca, un caz rar in panorama de astazi, McConaughey nu sufera de victimizare patologica: „Nu m-am considerat niciodata o victima", se grabeste el sa precizeze. „Am multe dovezi care arata ca lumea conspira ca eu sa fiu fericit. "