skip to content

Max si bucuriile primaverii

Max si bucuriile primaverii von Christian Tielmann, Sabine Kraushaar

Preis pro Stück:
Lei 17 / € 5,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 24 S.; 190 x 190 mm, geheftet
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: DPH
Sprache: Rumänisch
ISBN: 5948495005245

Max si bucuriile primaverii face parte din seria „Soricelul cititor" – povesti care explica lumea din jurul nostru si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 3 ani.
Sunt atat de multe lucruri de descoperit primavara! Primele flori isi fac aparitia in gradina, desi este inca zapada. Incetul cu incetul, natura prinde viata – la fel si Max. Impreuna cu prietena sa, Max exploreaza gradina si natura primavara.
O carte practica pentru calatorie, cu un text plin de umor si imagini desenate cu drag de Sabine Kraushaar.
Cartile ilustrate pentru copiii de la 3 ani sunt ideale pentru a privi si a citi cu voce tare impreuna. Textele si ilustratiile de inalta calitate transmit cunostinte tehnice initiale despre subiecte importante din viata de zi cu zi pentru copii.
Seria Soricelul cititor cuprinde numeroase povestiri interesante, in special pentru copiii prescolari. Din aceeasi serie: Max merge la scoala, Max merge la doctor, Max invata sa inoate, Max nu merge cu strainii, Max merge la gradinita, Max spune stop!, Max la bunici, Max merge la dentist, Max se bucura de magia Craciunului, Aventuri de iarna cu Max, Max merge la spital, Max viziteaza santierul de constructii.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: