skip to content

Oricine poate avea o relatie fericita

Oricine poate avea o relatie fericita von Stefanie Stahl

Preis pro Stück:
Lei 50 / € 16,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 320 S.; 20 cm x 14 cm, Broschiert
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Litera
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786063372445

Care e reteta unei relatii fericite? Raspunsul e surprinzator de simplu: echilibrul dintre atasamentul de celalalt si independenta personala. Întreaga viata si toate relatiile noastre se bazeaza pe cautarea acestei armonii între nevoia de legaturi umane si autonomie. Într-o relatie, trebuie sa renuntam la o parte din libertatea personala; pentru a fi independenti, trebuie sa renuntam la o parte din relatie. Pentru multi oameni, totusi, echilibrul acesta nu exista: sunt fie prea implicati, fie prea detasati. Odata ce întelegem mecanismele care strica sau împiedica acest echilibru si ne dam seama cum sa-l atingem sau sa-l restabilim, nu va mai fi nevoie sa speram, de exemplu, ca partenerul nostru se va schimba sau ca barbatul ori femeia ideala va aparea din senin la usa noastra. Vom crea o relatie în care doi oameni sunt pe picior de egalitate si simt ca au aceleasi valori.
Cu stilul ei clar si convingator, cu o abordare practica si cu ajutorul indispensabil al "copilului nostru interior", Stefanie Stahl ne învata sa identificam strategiile defensive pe care le-am învatat de-a lungul anilor si ne prezinta tehnici prin care putem sa renuntam la tiparele comportamentale disfunctionale, nocive pentru o relatie fericita. Oricine e capabil sa recunoasca relatiile care nu au sanse de succes si sa traiasca o relatie împlinita si de durata.
Stefanie Stahl este licentiata în psihologie si lucreaza ca psihoterapeuta în Trier, Germania. Sustine seminarii pe teme precum atasamentul anxios si stima de sine. Este solicitata adesea de media sa-si exprime punctul de vedere, în calitate de experta pe teme de psihoterapie.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: