skip to content

Citesc cu Ghiozdanel. Caiet de lectura. Clasa pregatitoare.

Citesc cu Ghiozdanel. Caiet de lectura. Clasa pregatitoare. von Emanuela Patrichi, Adina Achim, Anca Veronica Taut

Preis pro Stück:
Lei 22 / € 5,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 64 S.
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Sinapsis
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067950717

Citesc cu Ghiozdanel este special gandit pentru formarea deprinderii de a citi si de a intelege mesajul unui text audiat. Incurajeaza citirea globala, cu accent pe vocale si prin aplicatiile propuse faciliteaza receptarea unei varietati de mesaje scrise. Elevii vor citi mare parte a cuvintelor, propozitiilor si textelor propuse pe silabe, exersand astfel, exprimarea articulata a silabelor, cu trecerea spre realizarea sintezei cuvantului.
Se incurajeaza intelegerea semnificatiei globale a unor mesaje scurte, realizarea de desene pentru a indica despre ce este vorba in mesajele receptate, oferirea de raspunsuri prin colorare, incercuire, indicare, bifare, oferirea de raspunsuri afirmative/negative pentru a testa intelegerea general, identificarea unor informatii din texte scurte (numele personajelor, chipul personajelor-la benzile desenate etc.), repovestire dupa imagini. Sustine exersarea prin jocuri, dezvoltarea sau reproducerea in linii mari a unui mesaj audiat, participarea la jocuri de rol, oferirea unei opinii.

Lectiile urmaresc o structura unitara, cu care elevii se pot familiariza si care faciliteaza o mai bune adaptare odata cu parcurgerea acestora.

Textele atractive, imaginile care le insotesc, benzile desenate si secventele vizuale sustin o abordare interactiva, intrucat materialul este abundent in imagini, jocuri, provocari, pentru ca procesul invatarii sa fie amuzant, creativ si dinamic.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: