skip to content

Geografie. Manual pentru clasa a IV-a , sem I + sem II (set)

Geografie. Manual pentru clasa a IV-a , sem I + sem II (set) von Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

Preis pro Stück:
Lei 24 / € 8,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 64 S. + 64 S.
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Aramis
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067065176

Manualul Geografie pentru clasa a IV-a, autoare – Cleopatra Mihailescu si Tudora Pitila, propune un demers didactic modern si coerent, introducandu-i pe elevi in universul realitatii inconjuratoare, care este, la aceasta varsta, predominant observabila.
Lucrarea este conceputa pe baza metodei Stiu/Vreau sa stiu/Am invatat, asigurand un parcurs care valorifica experienta concreta a elevilor. Pornind de la realitatea cotidiana reprezentata de localitatea natala pana la dimensiunile planetei, manualul asigura o abordare trans- si pluridisciplinara prin conexiuni cu domeniul stiintelor naturii, cu istoria si chiar matematica.
Transmiterea noilor cunostinte se bazeaza pe invatarea prin descoperire si este sustinuta de un bogat si variat suport imagistic, care potenteaza gradul de cunoastere al elevilor. Sarcinile de lucru au grad mare de aplicabilitate in situatii practice, fiind completate de jocuri didactice atractive.
Secventele de recapitulare si de evaluare sumativa ofera o varietate de itemi care esentializeaza achizitiile dobandite.
Manualul abunda de sarcini ce vizeaza utilizarea metodelor activ-participative, asigurand si metode complementare de evaluare (portofoliu, proiecte).

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: