skip to content

Dans in arena

Dans in arena von Jojo Moyes

Preis pro Stück:
Lei 50 / € 16,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 512; 137 x 200 mm
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Litera
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786063372377

Sarah, o tanara in varsta de paisprezece ani, locuieste impreuna cu bunicul ei, un barbat care a facut parte odata din scoala de elita Le Cadre Noir si isi petrece moment liber lucrând cu calul ei într-un grajd urban sub arcurile de cale ferata din Londra, sperând sa-i urmeze traseul.
Cand Sarah primeste de la bunicul ei un cal superb pe nume Boo – in speranta ca ii va calca pe urme si se va inscrie la o celebra scoala de calarie din Franta, departe de cartierul lor saracacios in Londra – ea incepe sa se antreneze in secret in parcuri si pe aleile orasului. Dar bunicul se imbolnaveste, iar Sarah trebuie sa strecoare orele de calarie printre indatoririle de la scoala si vizitele la spital. Natasha, o tanara avocata, se resimte dupa o casatorie ratata: i se pune la indoiala discernamantul profesional, noul prieten este o mare dezamagire si este obligata sa-si imparta locuinta cu fostul sot. Dar cand ii iese in cale adolescenta Sarah, Natasha hotaraste sa o ia pe fata sub aripa ei ocrotitoare.
Sarah insa are un mare secret – care le va schimba pentru totdeauna vietile celor implicati.
Sarah este singura - pana cand se intalneste cu Natasha Macauley, un avocat obisnuit sa lucreze cu copii defavorizati. Natasha are problemele proprii - se confrunta cu cariera sa juridica provocatoare si incearca sa se descurce in dizolvarea dezordonata a casatoriei sale. Cand ea si aproape fostul ei sot decid impulsiv sa o ia pe Sarah, apar complicatii rapid. Sarah continua sa se strecoare pentru a-l ingriji pe calul Boo iar pe masura ce situatia ei devine mai disperata, incepe sa minta si sa fure.
A fost oare o greseala ca Natasha sa se implice in viata lui Sarah? Oare Sarah va putea sa-si protejeze iubitul cal? Pe parcursul celor aproape 500 de pagini, povestea din carte Dans in arena, se percepe uneori prea extinsa. Cu toate acestea, este usor sa te identifici emotional cu personajele, iar situatia lui Sarah este convingatoare si unica. Cartea Dans in arena Jojo Moyes pdf nu se refera doar la iubirea fata de animale ci parcurge complex si situatia sentimentala a celor care traverseaza un divort dureros, care incearca sa isi regaseasca un echilibru precar si sa inspire aer curat pentru a retrai fericirea.
Dans in arena este o carte care te transpune alaturi de personaje in situatii delicate, trairi sufletesti complexe, momente tensionate, toate in cautarea fericirii si a echilibrului sufletesc.
In stilul ei de povestire, Moyes se inspira din nou din opera lui Dickens, trecand cu usurinta si incredere prin mai multe planuri, jongland cu trecutul si cu prezentul, cu urbanul si ruralul, cu familia si cariera. Washington Post
O poveste plina de tandrete si iubire. Marie Claire (UK)

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: