skip to content

Hiking Map of the Giurgeu-Hasmas Montains - Harta de drumetie a Masivului Giurgeu-Hasmas

Hiking Map of the Giurgeu-Hasmas Montains - Harta de drumetie a Masivului Giurgeu-Hasmas
M 1:60.000

Preis pro Stück:
Lei 23 / € 7,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Landkarten
Seiten / Format: Faltkarte; Faltkarte
Erscheinungsjahr: 2018
Verlag: Klausenburg, Schubert+Franzke
Sprache: Englisch
ISBN: 5948490930375
Auflage / Bände: Muntii nostri nr. 19

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.

Zona Lacu Rosu si zona Borsec apar la o scara mai detaliata: 1 : 35000 respectiv 1 : 20000.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.

Toate traseele (track-urile) si unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descarcabile de pe website-ul nostru, iar aplicatiile iPhone si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului in care traim.

Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntii Giurgeu - Hasmas, scrutand in zare culmile vecine, cele care vor da in curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri".