skip to content

Evaluarea nationala 2021. LIMBA SI LITERATURA ROMÂNA. Clasa a VIII-a

Evaluarea nationala 2021. LIMBA SI LITERATURA ROMÂNA. Clasa a VIII-a von Florin Ionita, Florentina Leucutia, Marilena Lascar
Teste de parcurs pentru Evaluarea nationala 2021 a doua editie

Preis pro Stück:
Lei 29 / € 9,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 256 S.; Broschiert
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Art Educational
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786060760351

Prezentul auxiliar reprezinta a doua editie, revizuita, a lucrarii ce a fost avizata de Ministerul Educatiei Si Cercetarii prin Ordinul nr. 6250/2020 Si care se regaseSte la pozitia nr, 37 din anexa Ordinului. Lucrarea este în conformitate cu programa scolara pentru Evaluarea Nationala 2021, disciplina limba si literatura româna, aprobata prin Ordinul de ministru nr. 3472 din 10 martie 2020.

Prin volumul pe care vi-l propunem ne dorim ca, familiarizându-va cu noul model de subiecte, sa va fim de ajutor în pregatirea examenului care va asteapta la final de gimnaziu.
Cartea are doua sectiuni.
Prima sectiune cuprinde 35 de teste repartizate astfel încât sa urmareasca pas cu pas parcurgerea materiei predateîn clasaa VIII-a.
Asadar, pentru fiecare saptamâna a anului scolar am pregatit câte un test pe care sa-l rezolvati în cele 120 de minute cât dureaza proba de examen. Desigur, între noutatile saptamânii sunt de fiecare data incluse, conform programei, continuturi studiate în anii anteriori, astfel încât niciun test nu va cuprinde doar cunostinte ale momentului.
Testele 1 - 7 valorifica în mare parte materia celui de al doilea semestru al clasei a VII-a, predata online, si care, tocmai de aceea, se recomanda a fi reluata în prima parte a noului an. Celelalte 28 de teste sunt ordonate astfel încât sa fie rezolvate în continuare, saptamânal, în ritmul în care se avanseaza cu predarea materiei clasei a VIII-a.
A doua sectiune cuprinde solutii ale unora dintre exercitiile testelor -si ne referim aici la itemii obiectivi (cu alegere duala sau multipla)-, dar mai ales recomandari privind "pasii" de urmat pentru rezolvarea unor cerinte mai complexe, care îsi propun sa evalueze în primul rând abilitatea de a comunica logic si corect în limba româna. Asadar, este vorba nu despre memorare în vederea reproducerii unor compuneri-tip, ci de redactarea textului scris de diverse tipuri si dimensiuni, în acord cu anumite cerinte ale programei de examen.
Mult succes!
Autorii

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: