skip to content

Secretele gandirii pozitive

Secretele gandirii pozitive von Napoleon Hill, Michael J. Ritt Jr.
10 pasi catre sanatate, bogatie si succes

Preis pro Stück:
Lei 39 / € 9,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 165 S.; 200 x 130 mm
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064407603

Concentreaza-te la ceea ce vrei si uita de ceea ce nu vrei!
Odata ce revendici puterea mintii tale, trebuie sa fii capabil sa o controlezi; iar cea mai buna metoda in acest sens este sa ramai concentrat la lucrurile pe care ti le doresti si sa uiti de cele pe care nu ti le doresti.
„O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte'', spune o veche zicala. Mare parte din gandirea ta se manifesta sub forma de cuvinte, dar gandurile tale motivationale cele mai profunde se manifesta prin imagini, nu prin cuvinte.
Daca iti vine o idee, ea se contureaza cel mai adesea mai degraba sub forma imaginii unui lucru care se petrece decat ca o propozitie care iti trece prin cap. Imaginile sunt o modalitate de gandire imediata si profunda.
Capacitatea mintii tale de a crea imagini preceda cu mult si este mult mai profunda decat capacitatea de a crea limbaj vorbit. Oamenii au dezvoltat relativ recent aceasta capacitate.
Desenele si imaginile ne afecteaza emotiile si sentimentele in mod direct, fundamental si la un nivel elementar, in vreme ce cuvintele au o influenta indirecta. Cuvintele trebuie traduse mai intai in imagini, inainte...
„Acest manual aprofundeaza principiile promulgate pentru prima data in lucrarea De la idee la bani. Michael J. Ritt Jr. a lucrat cu Napoleon Hill timp de doua decenii si reuseste sa redea intr-un mod adecvat si intr-un limbaj nesofisticat filozofia de dezvoltare personala." (Publishers Weekly)

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: