skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Jurnalul unui pusti 1

Jurnalul unui pusti 1 von Jeff Kinney

Preis pro Stück:
Lei 45 / € 15,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 232 S.; gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Arthur
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786060866596

Nu e deloc usor sa fii pusti. Si nimeni nu stie asta mai bine decât Greg Heffley. Pericolele care te asteapta când vrei sa scapi de copilarie mai repede decât ar fi cazul sunt foarte bine ilustrate de cuvintele si desenele din jurnalul tinut cu sfintenie de Greg. La scoala, baietii mai înalti si mai rai, care au început deja sa se barbiereasca, îi fac viata grea. Noroc ca poate conta oricând pe Rowley, amicul lui. Dar când Rowley începe sa se faca remarcat, Greg vrea sa se foloseasca de popularitatea lui. si asa ajunge prietenia lor sa treaca prin încercari dintre cele mai comice.

Vânduta în peste 170 de milioane de exemplare, seria Jurnalul unui pusti a debutat ca un experiment si a ajuns sa câstige cititori de toate vârstele din lumea întreaga prin franchetea protagonistului, un antierou care are de înfruntat probleme cu totul prozaice: popularitatea în fata colegilor, eternele fâstâceli în fata fetelor pofta de joaca mult mai mare decât pofta de lectii.

Plina de un umor contagios si de poante presarate pe fiecare pagina, desenata impecabil si perfect adaptata universului copilariei, Jurnalul unui pusti a dominat topul bestsellerurilor New York Times, ramânând pe locul întâi vreme de 114 saptamâni.

„Nu am tinut un jurnal când am fost mic, dar îmi doresc sa o fi facut. Însa am avut un jurnal pe la 28 de ani, ca sa ma motiveze sa lucrez la benzile mele desenate. Scriam câteva rânduri în el, mai adaugam un desen, mai scriam câteva rânduri, apoi iar un desen si de acolo m-am inspirat pentru Jurnalul unui pusti.? (Jeff Kinney)

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: