skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Liderii mananca ultimii

Liderii mananca ultimii von Simon Sinek

Preis pro Stück:
Lei 49 / € 16,50
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 424 S.; 1450 x 205 mm
Erscheinungsjahr: 2017
Verlag: Publica
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786067222609
Auflage / Bände: ed. a II a

Editie actualizata cu un capitol revizuit si adaugit despre generatia abstracta si o anexa care include un ghid practic pentru a-i intelege si conduce pe mileniali.
Leadershipul nu e un permis pentru a munci mai putin; e o responsabilitate de a munci mai mult. Si aici e problema: leadershipul inseamna munca. Inseamna timp si energie. Efectele lui nu sunt usor de masurat si nu sunt intotdeauna imediate. Leadership inseamna a le fi dedicat oamenilor.
Leadershipul, adevaratul leadership, nu este bastionul celor care stau in varf. Este responsabilitatea tuturor celor care fac parte din grup. Chiar daca oamenii care detin o pozitie oficiala pot avea autoritatea de a actiona la o scara mai mare, fiecare dintre noi are responsabilitatea de a proteja Zona de siguranta. Toti trebuie sa incepem astazi sa facem mici lucruri pentru binele celorlalti... zi dupa zi.
Omenirea a inflorit vreme de 50.000 de ani nu din cauza ca suntem inclinati sa avem grija de noi insine, ci din cauza ca suntem stimulati sa avem grija de ceilalti. Nu este nevoie decat ca liderii sa ne ofere un motiv bun pentru a ne pune unii in slujba celorlalti.
Simon Sinek

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: