skip to content

Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a 7-a. Consolidare. Partea I (editia a II-a)

Matematica. Algebra, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a 7-a. Consolidare. Partea I (editia a II-a) din Lucia Popa, Florin Antohe, MArius Antonescu

Preţ pe bucată:
Lei 20 / € 6,90
Valoare cu TVA: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Taxe poştale

în stoc

Categorie: Bücher
Pagini / Format: 200 S.; Softcover/Paperback
Anul apariţiei: 2018
Editura: Paralela 45
Limba: Rumänisch
ISBN: 9789734727735

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018
Cea mai populara si mai longeviva colectie de matematica din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezinta de mai bine de doua decenii suportul numarul 1 de învatare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învatamântul preuniversitar, atât pentru activitati matematice standard, de consolidare si aprofundare, cât si pentru activitati de ameliorare si dezvoltare, concepute în conformitate cu programele scolare în vigoare.
Seriile actuale ale acestei colectii ofera o gama diversa de exercitii si probleme, sugestii metodice de predare si învatare diferentiata, precum si posibilitatea de a elabora planuri de predare-învatare-evaluare în functie de nevoile reale ale elevilor.
Prezentata sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de fata se constituie ca un veritabil ghid dedicat activitatilor de CONSOLIDARE SI APROFUNDARE a învatarii, prin exersarea unui numar mai mare si mai divers de exercitii si probleme si abordarea unor continuturi suplimentare.
Un ghid util în primul rând elevilor si în egala masura profesorilor si parintilor.

Mai multe articole care vă pot interesa: