skip to content

Comunicare in limba romana.

Comunicare in limba romana. din Cristina Martin, Arina Damian
Caiet de lucru pentru clasa a II-a

Preţ pe bucată:
Lei 14 / € 4,90
Valoare cu TVA: 5% (Lei) / 7% (EUR)
plus Taxe poştale

Poate fi comandat/ă

Categorie: Bücher
Pagini / Format: 127 S.
Anul apariţiei: 2015
Editura: Elicart
Limba: Rumänisch
ISBN: 9786068496771

Acest auxiliar este un instrument complet si necesar pentru elevul de clasa a II-a, continând suficiente exercitii pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor la limba româna. În plus, la fiecare lectie sunt oferite notiuni de teorie, explicate pe întelesul copiilor, si modele de rezolvare a exercitiilor.
Totul este construit gradual, de la simplu la complex, cu grade de dificultate diferite, astfel ca orice elev are ce lucra: atât cel care face aprofundare, cât si cel care vrea performanta, care doreste dezvoltarea creativitatii sau se pregateste pentru concursurile scolare.
Auxiliarul abordeaza toate continuturile din noua programa pentru clasa a II-a, incluzând si notiuni teoretice si exercitii aplicative legate de textul nonli­terar/informativ, biletul, afisul, cartea si revista clasei.
De asemenea, au fost explicate o multime de noi ortograme (unele dintre ele sunt optionale, învatatorul având de unde alege).
Speram ca prezentul auxiliar, prin abordarea completa a temelor din noua programa, sa fie util elevilor si cadrelor didactice, indiferent de manua­lul pe care lucreaza la clasa.

Mai multe articole care vă pot interesa: