skip to content

Si muntii au ecou

Si muntii au ecou von Khaled Hosseini

Preis pro Stück:
Lei 35 / € 11,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 414 p.
Erscheinungsjahr: 2013
Verlag: NICULESCU
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9789737488022

O poveste spusa de-a lungul mai multor generatii care graviteaza nu doar în jurul parintilor si copiilor, dar si a fratilor si surorilor, a verilor si a tuturor celor ce au grija de ceilalti, SI MUNTII AU ECOU exploreaza nenumaratele feluri în care membrii familiei iubesc, jignesc, respecta, însala, surprind si se sacrifica unii pentru ceilalti, atunci când conteaza cel mai mult. Urmarind diversele personaje si ramificatiile vietilor acestora, alegerile si iubirile fiecaruia, de-a lungul mai multor generatii, peste tot în lume - de la Kabul la Paris, de la San Francisco pâna în Insula Tinos din Grecia - povestea se extinde gradual, devenind din ce în ce mai emotionanta, mai complexa si mai puternica cu fiecare pagina parcursa.
SI MUNTII AU ECOU este un roman incitant si provocator, demonstrându-ne modul în care autorul întelege în profunzime legaturile si actiunile care ne definesc si ne modeleaza vietile si, în final, ce înseamna sa fii om.

Khaled Hosseini este unul dintre cei mai cititi si iubiti scriitori din lume, cu vânzari de peste 39 milioane de carti la nivel mondial. Cele doua romane publicate anterior - Vânatorii de zmeie si Splendida cetate a celor o mie de sori - au fost traduse în 57 de limbi si publicate în 70 de tari. în 2006, a fost numit Ambasador al Bunavointei din partea UNHCR, Agentia ONU pentru Refugiati. De asemenea este fondatorul Fundatiei Khaled Hosseini.

"O poveste despre dragoste si despartire, prietenie si compasiune, exil si memorii în istoria tulburata a Afganistanului. Hosseini este un maestru al scrisului, iar personajele sale vibreaza de viata!"

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: