skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Jamila Cuisine, Volumul 2

Jamila Cuisine, Volumul 2 von Geanina Staicu-Avram
Jamila Cuisine
Cele mai iubite retete

Preis pro Stück:
Lei 48 / € 20,00
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

bestellbar

Kategorie: Bücher
Seiten / Format: 228 S.; Broschiert
Erscheinungsjahr: 2016
Verlag: Curtea Veche
Sprache: Rumänisch
ISBN: 9786064400208

Povestea proiectului Jamila Cuisine a început în 2012. Timizi si cu resurse minime, am purces în ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din viata noastra de pâna acum. Am muncit enorm, am mai si gresit, însa am continuat sa facem exact ce ne place mai mult: retete video, înfatisate pas cu pas, pentru toti cei care ne urmaresc activitatea si ne îndragesc.

Desi întotdeauna voi va bucurati de retetele noastre în forma finala, în spatele acestora sta o munca pe care putini si-o pot imagina. Dar ce înseamna o reteta JamilaCuisine? O reteta JamilaCuisine presupune cel putin 20 de boluri de spalat, între 6 si 12 ore de filmari, alte 12-16 ore de montaj si editare. În plus, o reteta video înseamna machiaj refacut adesea, bluzite si sorturi perfect calcate si o rabdare fara limite. Pe lânga toate acestea, o reteta video necesita pasiune, multa daruire si o dragoste nemasurata pentru arta culinara.

Cartea de fata reprezinta pentru noi un vis împlinit. Ne-am dorit sa va putem oferi o varianta tiparita a celor mai apreciate retete si, fireste, suntem extrem de bucurosi ca am izbutit. Ce puteti gasi în aceasta carte? În primul rând, retete savuroase, usor de pus în practica si pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare facute dupa un retetar strict, nici creatiile unui bucatar renumit. Sunt retete ce pot fi gatite de oricine, retetele mamelor si ale bunicelor noastre, retete demne de a fi cunoscute de toata lumea si, nu în ultimul rând, retete care sa adune în jurul mesei întreaga familie.

Diese Artikel könnten Sie auch interessieren: