skip to content

< voriger Artikel   nächster Artikel >

Trasee cicloturistice in Muntii Banatului. Cycling trails in the Banat Mountains

Trasee cicloturistice in Muntii Banatului. Cycling trails in the Banat Mountains

Preis pro Stück:
Lei 35 / € 11,90
Inkl. Mwst.: 5% (Lei) / 7% (EUR)
zzgl. Versandkosten

auf Lager

Kategorie: Landkarten
Seiten / Format: 40 S.
Erscheinungsjahr: 2021
Verlag: Schubert & Franzke
Sprache: Rumänisch
ISBN: 5948490930498

Mountainbikingul inseamna aventura si relaxare totodata. Schubert & Franzke vine in intampinarea ciclistilor cu o noua harta de cicloturism ce cuprinde trasee de nivel mediu de aproximativ 50 de km, pentru ciclistii mai experimentati, dar si mai scurte pentru cei mai putin antrenati.
Harta aflata la editia a 2-a cuprinde traseele actualizate cu cele mai proaspete informatii. Acestea sunt motive puternice pentru a vizita Banatul Montan pe bicicleta, descoperind in acelasi timp mostenirea sa istorico-culturala.
Harta de cicloturism a Trasee cicloturistice in Muntii BANATULUI poarta indicativul MB02, ceea ce-nseamna ca este al doilea numar din seria „Harti Cicloturistice".
Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de cicloturism.
Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: ruta traseului verificat pe teren, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.
Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale muntilor.